PUBG

Már megint a csalók… – Kitiltották Getró “haverját” a Fusion kupáról


Újabb magyar kupa és Getroitz ebből sem maradt ki, legalábbis egyik "barátja" indult, ha minden igaz.

Mint tudjuk, a PUBG-ban is rengeteg lehetőség van a csalásra, sajnos hiába fejlesztik egyre keményebbre az anti-cheatet, azért a profi cheat fejlesztők még mindig megtalálják a kiskapukat.

Emlékeztek még Getroitz történetére? Akik nem követték az eseményeket, 4 hónapja kiderült, hogy a WSE játékosának az accountját banolták, ezért bekamuzta, hogy kapott újat a csapattól, csak hogy erről a szervezet vezetője sem tudott semmit. A hazudozások után nem sokkal megváltak tőle, utána próbálkozott még a hazai RC-Cup kvalifikációján a lebukott játékos, ahonnan szintén kizárták.

Most pedig egy újabb pénzdíjas kvalifikáció és feltűnt a semmiből egy új titán, aki mindössze 2 hónapja vette meg a játékot, de már jobban nyomja, mint a FaZe játékosai. Mutatjuk az emberfeletti statjait:

YOUPEEK_YOULOSE eredményei

Láthatjátok, hogy duóban 9,75-ös K/D-ja van, ilyen teljesítménnyel ki ne próbálkozna egy hazai rendezvényen? De hogy egy kis összehasonlítási alapunk legyen, a méltán népszerű. ChocoTaco vagy a Cloud9 korábbi játékosa, shroud sem büszkélkedhet ilyen jó eredményekkel, mint YOUPEEK_YOULOSE.

Shroud eredményei

Ami az adminoknak is feltűnt, hogy YOUPEEK_YOULOSE az első kupa selejtezőjén be sem tudott kerülni, most viszont toronymagasan verték az egész mezőnyt, ezen kívül pedig a cheaterek által gyakran használt leanelést (kihajolást) feltűnően sokszor használta a játékos. A csalók azért teszik erre a wh-t/aimot, mert nem olyan feltűnő egy pubon, na de azért egy kupán, ahol több admin nézi a meccset, nem ez a szokás, a demókon pedig szinte le sem vette az ujját ezekről a gombokról a játékos.

A verseny adminja, Hajaska pedig megkereste a játékost, aki azt mondta neki, hogy csak azért gyanúsítják csalással, mert Getró barátja. 

Hoppá! Ezen kívül pedig arra a gyanúra, hogy Getró játszott az ő gépén azt felelte, hogy Getró épp kerti partin van, szóval már csak emiatt sem tudna helyette játszani.  YOUPEEK már korábban is indult a versenyen, akkor is sok játékos panaszkodott rá és jelentették az adminoknak, de ekkor nem találtak semmilyen érdekességet, most viszont úgy döntöttek az adminok az alábbi felvétel után, hogy a játékos nem folytathatja a versenyt a továbbiakban. A videó után nem csodálkozunk a döntésükön.

Egy másik érdekesség: Ugye korábban írtuk, hogy YOUPEEK_YOULOSE csupán 2 hónapja tolja a PUBG-t, azaz a Season 5-ben kezdte, Getró accontja pedig az utóbbi időben meglehetősen inaktív.

Itt még tolta Getró keményen

A Season 3-ban még 254 meccset játszott le átlag 3-as K/D-val, ezt követően pedig alig játszott a játékkal, ebben a szezonban például 26 meccset tolt le összesen. Abbahagyta volna a játékot vagy ezen az accounton már csak BP-t farmol?

YOUPEEK_YOULOSE pedig már első hónapban is hozta Getró szintjét

YOUPEEK_YOULOSE pedig rögtön Getróhoz hasonló 3-as körüli K/D-vel nyitotta a karrierjét, amit már bőven megduplázott azóta.  Ezek mind lehetnek véletlen egybeesések is, de az is lehet, hogy más van a háttérben és Getró ismét accountot cserélt.

A döntés megszületett, a gyanús körülmények miatt kizárták a játékost a versenyadminok, a az esetet a Fusion oldalán fejtették ki bővebben a szervezők.

Update: Megerősítették, Getró volt YOUPEEK álnéven!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva