PUBG

LETESZTELTÜK: Tényleg 120 tickesek lettek a PUBG szerverek a Test kliensben?


Meglepő eredményre jutottunk!

A szerdai napon eléggé felkapott téma volt a redditen és a különböző közösségi oldalakon, hogy 120 tickes szerverekre váltott át a PUBG Corp. a 19. frissítésben. Nem lenne meglepő a csendes váltás, hiszen nem is olyan rég 60 tickre váltás esetén megcsinálták már ezt.

A fenti képet töltötte fel az egyik reddit felhasználó a PUBG subredditre, hamar főoldalra került. Tökéletesen látszódik a 120 csomag/mp érték a grafikonon.

Mi az igazság?

Az ilyen híreknek jobban szeretek utánajárni, mint egy-egy grafikonra hagyatkozni. A méréshez, a már jól ismert TickMeter programot használtam, így nagyon egyszerűen és jól ábrázolva láthattam a szerveradatokat.

19. Update – Test kliens  [Sima meccs / Custom meccs]

Sima meccs

A legelső tesztnél kiderült már a turpisság. A mérések alapján bizony 60 tickesek maradtak a szerverek, így az örömünk nem lehet teljes. Jelenleg csak NA és AS régió érhető el a kliensben, ezért a magas ping.

Custom meccs

Szerencsére Test Serverben két emberrel is el lehet indítani a custom játékot, ezúton is köszönöm Tibinek a segítséget. Meglepő fordulatokat vett a teszt: bizony-bizony, 120 ticken futnak a custom szerverek a 19. frissítésen! 

Itt már kezdett érdekessé válni a dolog, gyorsan át is pattantam az éles kliensre is megnézni a dolgokat. Azt hittem ott nem érhet meglepetés, de várjuk ki a végét! 

18. Update – Éles kliens  [Sima meccs / Custom meccs]

Sima meccs

Itt sincs semmi érdekes dolog, a szerverek a midgame környékén beállnak 60 tickre, ezt az eredményt vártam. A ping az európai szervernek hála már kellemesebb.

Custom meccs

Amikor már azt hittem nem tud meglepni semmi, akkor a PUBG bebizonyította, hogy ez nem így van. Többször is megismételtem a méréseket, de mindig ugyan azt az eredményt kaptam: éles kliensben, custom meccsen is már 120 ticken járnak a szerverek! 

Verdikt

Bár a teszt nem teljesen olyan eredményt adott ki amit vártam, elégedett lettem a végére. Úgy néz ki a PUBG Corp. már tesztelgeti a magas tickrate számot a custom meccsek segítségével. Előbb-utóbb valószínűleg meg fogja kapni ezt az értéket a sima, public mód is. Alig várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva