Fortnite

Csúszik a v5.3 és a Road Trip skin megjelenése!


Az Epic Games ezúttal csúsztatja a nagy patch megjelenését.

Új időpontban érkezik a v5.3, ezt hivatalosan a Fortnite Twitter fiókján keresztül jelentette be az Epic Games. A megszokott időpont (délelőtt 10 óra) úgy tűnik maradt, ám a keddi napról egészen augusztus 23-ig, vagyis csütörtökig csúszik a nagy frissítés dátuma. A frissítés folyamata a megszokott lesz, 20-25 perccel a szerverleállások előtt leállítják a játékot, belépni ugyan még majd belehet, de játszani már nem.

Amit viszont ez a változtatás szintén érint, az a hetedik küldetéshét, ami az eddigi legfontosabb, ugyanis ennek a teljesítésével oldhatjuk fel először az ötödik szezon titkos karakter skinjét. Az eddig csütörtökön történő kihíváshét-forduló péntekre tevődik át, így legkorábban augusztus 24-én ölthetjük majd magunkra a titokzatos skint.

 

Mivel a frissítésjegyzék csak a patch telepítésének idejében jelenik meg a hivatalos Epic Games oldalon, így sajnos pontosan előre nem tudjuk megjósolni, hogy mit fog tartalmazni a v5.3-as ciklus. Szinte biztos, hogy érkezik valami új tárgy, a nagyobb frissítésekkor metát befolyásoló egyensúly változtatásokat is eszközölni szoktak, valamint ezek azok a patch-ek, amiknek a forrásfájljaiban körülbelül két hétnyi új Item Shop tartalom szokott megbújni.

Bőven írtunk a héten olyan problémákról, hibákról, amik javítást igényelnének, ilyenek a csapda bugok, a Guided Missile glitch, valamint felbukkant egy rakétavető exploit is, ezeket mind szívesen látnánk javítva a frissítésjegyzékben.

Bár kezdetnek talán annak is örülnénk, ha sikerülne nyakat varázsolni a Whiteout skinnek:

Csúszás ide vagy oda, az adatbányászoknak köszönhetően szerencsére már kiderült mire lehet számítani a hetedik küldetéshéten, így ha gyakorlatban nem is, de fejben már készülhetünk a feladatok teljesítésére.

  • Free Pass:
    • Látogass el négy névvel ellátott helyszín közepére egy mérkőzés alatt.
    • Nyiss ki három Supply Dropot.
    • 3 SMG kivégzés.
  • Battle Pass:
    • Nyiss ki 7 ládát Lucky Landingben.
    • Kövesd a Pleasant Parkban található kincses térkép instrukcióit.
    • Végezz ki 3 ellenfelet Lazy Links-ben.

A rendszer tehát megborult, de szerencsére csak egy nappal kell többet várni a Road Trip megjelenésére. Reméljük tényleg meg is éri majd!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva