PUBG

A játékosok kiakadtak a rangrendszer miatt – A PUBG Corp. reagált


Hirtelen mindenkinek feltűnt, hogy a rangrendszer semmit nem ér a játékban.

WackyJacky legújabb videója elég nagy port kavart a közösségen belül. Korábban írtunk már mi is róla, hogy a rangrendszernek a jelenlegi formájában túl sok értelme nincs, nemsokkal később pedig shroud is ugyan erre a következtetésre jutott. A rangrendszer gyengeségeire mutatott rá WackyJacky videója, amiben “AFK”-zva próbált minél tovább életben maradni Sanhokon és meglepő sikert ért el, ugyanis mindenféle loot vagy skill nélkül felment Grandmasterbe, ami a legjobb rang a játékban. Nem csoda, hogy emiatt rengetegen akadtak ki és kérdőre vonták a rangrendszer létjogosultságát. A játék kommunikációs menedzsere próbálta csillapítani a kedélyeket, kevés sikerrel:

A fejlesztő azzal magyarázta az esetet, hogy a rangrendszeren még csak most csiszolnak és ez nem a végleges állapot. Még adatot kell gyűjteniük ahhoz, hogy megtalálják a szükséges szinteket és az egész számolási mechanizmuson változtatni kell, ehhez pedig elemezniük kell a kapott adatokat. A kiindulási alapjuk egyébként a korábbi Season volt, de a fejlesztő állítása szerint mióta bekerült a rangrendszer, a játékosok sokkal komolyabban veszik a PUBG-t és rámennek a jobb helyezésre, annak érdekében, hogy minél jobb helyre kerüljenek a ranglistán.

Eezek után megrohamozták a fejlesztőt levelekkel a rajongók, amiben melegebb éghajlatokra küldték a fentebbi magyarázkodás miatt, ezért robodanjal kiegészítette a hozzászólását azzal, hogy természetesen sajnálja az esetet és elnézést akart kérni, ha nem lett volna ez teljesen tiszta korábban. Nos nem igazán volt az, de sebaj.  A lényeg, ahogy korábban is mondták, ez még csak a béta rangrendszer és a későbbiekben elég sok dolgon változni fognak, csak  ilyenkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért nem a már kész verziót tették be alapból, akkor nem kellenének ehhez hasonló utólagos magyarázkodások.

Ezt olvastad már?

PUBG kisokos: Így működik a rangrendszer!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva