PUBG

Erangel 2.0 x Sanhok koncepcióval sokkolt mindenkit egy PUBG rajongó


Érdekes egy koncepció, az biztos!

Erangel lootja lassan egy éve olyan téma, ami hetente újra és újra feljön a PUBG közösségen belül. Azt mindenki tudja, hogy Erangelen rendkívül rossz minőségű a loot már jó ideje a többi pályához képest. Épp ezért elég kellemetlen, hogy a mai napig nem nyúltak hozzá a fejlesztők a loothoz, pedig a PUBG közösség jó ideje próbálja kiharcolni azt. A PUBG Corp. közösségi menedzsere szerint is javítani kell a looton, ő korábban egy saját koncepciót dolgozott ki.

Egy hónapja megerősítette a PUBG Corp., hogy javítanak a looton, hiszen náluk is napirendi ponton van a kérdés. Csak hogy érezze mindenki, hogy mennyire kevés a loot Erangelen, egy játékos megfogta és átvitte a Sanhokon található épületeket Erangelre. Ebben az esetben a következőképp alakulna a térkép:

Mindez egy saját eljárással készítette el.  Összevetette Erangel és Sanhok épületsűrűségét a játékban az épületeket jelölő sárga szín elemzésével. A végeredmény szerint Sanhok 1/3-a épületekből áll, ennek megfelelően Erangelen is hasonlóképp rendezte el az épületeket és így lett a fentebbi végeredmény. Meglehetősen érdekes, hogy mennyi loot lenne így a pályán, viszont az biztos, hogy a játszhatóság rovására menne, emiatt nem feltétlenül örülnénk neki, ha ennyire átszabnák a pályát egyszer majd a későbbiekben. Az eredmény viszont mindenképp érdekes és jól látható, hogy miért kellene jobb loot a szigetre.

Ezt olvastad már?

Tudod, hogy Erangelen hová ugranak a jó játékosok? – Ez a térkép megmutatja!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva