PUBG

Mégis jönnek a változtatások? – A PUBG Corp. megszólalt Erangel 2.0 kapcsán


Nyugalom, jön az új Erangel hamarosan!

Aki követte az elmúlt napok PUBG történéseit, az egészen biztosan emlékszik az új Erangelre, amit az adatbányászok találtak a teszt szerveren. Mint kiderült a PUBG Corp. telerakta új épületekkel a pályát, a profik egyből nekik estek, a közösség is meg volt lepődve, ugyanis inkább a loot felhúzására vártak, nem pedig új épületekre. A fejlesztők gyorsan vissza is vonták a frissítést a teszt szerverről, most pedig végre megszólaltak az ügyben.

Nyílt levelükben elárulták, hogy Erangellel kezdik a loot balansz helyreállítását, szóval a későbbiekben a többi pályát is átszabhatják a jobb játszhatóság kedvéért. Az új compoundok, amiket a képeken láthattunk belső tesztelésen megy át, ez azt jelenti, hogy nem csupán új házak fognak bekerülni, tehát ettől függetlenül a loot szorzóján is állíthatnak.

Értik a fejlesztők, hogy a loot balansz nagyon fontos része a játéknak, de szerintük a pálya elrendezése is hasonló fontosságú, épp ezért számos nagyobb változtatás érkezik hamarosan a következő hetekben. Külön felhívták a figyelmet arra, hogy a kiszivárgott képek mind csupán snapshotok, ami nem tükrözi hűen a változtatásokat. Amint készen lesznek természetesen tájékoztatni fognak mindenkit és alig várják, hogy megtehessék ezt, de jelenleg még a belső tesztek zajlanak, így várnunk kell egy keveset. Azt külön kihangsúlyozták, hogy a visszajelzések nagyon fontosak lesznek ezúttal is.

Hogy ez az egész mit jelent?

Valószínűleg lesznek új épületek, de rendkívül ködösen fogalmaztak és túl sok konkrétumot nem tudhattunk meg egyelőre. Az szinte borítékolható, hogy a lootot is feljebb fogják húzni, viszont valószínűleg az új házak is meg fognak érkezni, a profik bánatára. Arra még van némi esély, hogy nem lesz ennyi új compound, hanem helyette csak az olyan területekre érkeznek az új házak, ahol nagy az üresség, de remélhetőleg pár szikla, erdő is érkezik az északi részekre. Kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz az a ráncfelvarrott Erangel 2.0.

Forrás

Íme a kiszivárgott pálya:

Tényleg javítottak a looton: Íme Erangel 2.0!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva