PUBG

Végre megvalósulhat az álom: Új motort kaphat a PUBG vagy ez már tényleg a 2.0?


Brendan Greene új projektje rengeteg kérdést hagyott bennünk.

Tegnap írtunk róla, hogy Brendan Greene titokzatos új projektbe kezdett. Ezt sokan teljesen kifordították, több újság úgy értelmezte, hogy elhagyta a PUBG-t Greene, ami nem teljesen igaz, hiszen még mindig megmaradt tanácsadónak, továbbá az új munkáját is a PUBG Corp. leányvállalata szolgáltatja, ami a “PUBG Special Projects” fedőnevet kapta. Már ebből is lehet gondolni, hogy a tűz közelében maradt a PUBG atyja.

A tegnapi levelében külön kiemelte, hogy az új csapatába munkaerőt keres, viszont azt egyáltalán nem taglalta, hogy mit is fog készíteni az elkövetkezendőkben. Az oldalt jobban megnézve egyből feltűnik, hogy több programozói állás van meghirdetve. A csavar az egészben viszont az, hogy immáron az Unreal Engine 4 ismerete nemhogy nem előfeltétel, hanem teljesen ki is hagyták a követelményekből, helyette szinte minden programozói állásnál előnyt jelent a Unity motor ismerete.

Egy példa a sok közül

Korábban volt már szó több alkalommal a PUBG 2.0-ról, ám azt akkor elutasította a PUBG Corp. alkalmazottja, akit azóta kirúgtak a cégtől. Most viszont határozottan érdekes, hogy épp egy új motor tűnt fel a horizonton. A Unity egyébként első ránézésre kellemes választás lehet, hiszen gyakorlatilag bármilyen platformon funkcionál. Ez azt jelenti, hogy az új játék végre kaphat crossplatform támogatást, akár csak a PUBG nagy ellenfele, a Fortnite. Azt pedig jól tudjuk, hogy milyen sokat számít, ha egy játék minden platformon elérhető, az pedig már csak a hab lenne a tortán, ha még ingyenes is lenne…

Egyelőre persze még mindenki csak találgatni tud. Az is benne van a pakliban, hogy Greene egy teljesen új játékba kezdett, amit csak évek múlva fogunk megpillantani, de a “PUBG Special Projects” könnyen jelentheti azt is, hogy akár a mostani játék alapjait írják újra fű alatt. Kíváncsian várjuk a további részleteket!

Ezt olvastad már?

Brendan Greene: “A játékfanok biztosan utálnak engem”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva